lördag 11 april 2009

Las Night IcaMaxi Saved My Life

Hemma i påsklugnet är det mesta bra men ibland drabbas jag av rastlöshet. Mina föräldrar bor i ett bostadsområde utanför stan, och det finns inte så mycket att göra här när man har tagit sin vårpromenad och tittat på vitsipporna (mycket trevligt i och för sig).

För att det skulle hända något följde jag med Bror till ICA Maxi. För mig som bor i innerstan utan bil är stormarknader exotiskt. Särskilt just nu eftersom det pågår en bilmässa i Jönköping och hela den samlade skandinaviska raggarkåren är på plats. Mycket sydstatsflaggor och stora amerikanska bilar på parkeringen utanför Maxi. Lätt Värmlands-känsla.

I alla fall beslöt jag mig för att det behövdes lite lyxkonsumtion, trots att det var långfredag, så jag köpte ett bronzepuder (färg:golden), tre dvd:er och en vickningschipspåse. Chipsen är slut, men glädjen i att få vara lite brunare om kinderna kommer att bestå hela sommaren. Jag blir ju oftast inte så brun på naturlig väg, rödlätt som jag är. Egentligen är det nog meningen att jag ska vara lite orolig över att jag blev så upplyft av att få handla på ICA Maxi, för det blev jag verkligen. Men jag har bestämt mig för att strunta i det, för ärligt talat, vill vi inte alla ha gyllene kinder i sommar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar